国产在线视频一区二区三区_嫩草av91_999黄色片_久久亚洲精品综合_公交车上嗯啊_日本在线观看www

当前位置:
网站首页
>
题库
>
London is the capital of Britain It is located in the
题目

London is the capital of Britain. It is located in the southeast plain of England. The Thames River goes through this city.

The British have lived there for about 3,000 years. The Roman Empire intruded into (侵入)Britannia Island in 54 BC. The Romans built the first wooden bridge over the Thames River.

London is a world-famous cultural city. There are many famous cultural sites. It is one of the world's great tourist destinations. About eight million people visit London every year.

The largest museum is the British Museum, which was built in the 18th century. There are many ancient cultural relics of Britain and of other countries in the museum. The London Tower stands on the southeast of Tower Mountain. It was once a palace, and it is now an exhibition center. Westminster Hall is located on the west bank of the Thames River and was built in 750 AD. It is the largest Gothic building of the world and was a palace in the past, too.

The Clock Tower, which is about 97 meters high, is located northeast of the parliament. The famous “Big Ben” weighs about 21 tons and its big pendulum(钟摆)is about 305 kilograms. Hyde Park is one of the great parks in the world and it is in the west district of London. There is a free forum(论坛) there and some people give speeches there every week. They can say almost anything, but they can't attack the Queen or support violent revolution.

小题1:Which of the following statements is WRONG?

A.London lies in the southeast plain of England.

B.The British first lived in London thousands of years ago.

C.People can enjoy a walk along the Thames River in London.

D.The Roman Empire intruded into Britannia Island over 2,100 years ago.

小题2:We learn from the passage that _________.

A.London receives millions of visitors every month

B.only in the British Museum can you see ancient cultural relics of Britain

C.the famous "Big Ben" in the Clock Tower is about 97 meters high

D.not everything can be talked about in the forum at Hyde Park

小题3:This passage is most probably taken from a website about ___________ .

A.travelingB.kidsC.museumsD.Holidays

可圈可点用户
2021-03-25 11:43
优质解答

答案

小题1:D

小题2:D

小题3:A

解析

试题分析:文章主要介绍了伦敦著名的景点和文化古迹。伦敦是一个文化名城,有许多的文化遗址,是世界著名的旅游目的地之一。

小题1:根据“The Roman Empire intruded into (侵入)Britannia Island in 54 BC.”可知,罗马帝国是(2013+54)2067年以前侵入Britannia Island的。D项错误,故选D。

小题2:根据最后一段末句“They can say almost anything, but they can't attack the Queen or support violent revolution.”可知,在海德公园,不是什么都能说的。故选D。

小题3:根据文章第二段“London is a world-famous cultural city. There are many famous cultural sites. It is one of the world's great tourist destinations. About eight million people visit London every year.”和第三、四段可知,主要介绍了伦敦的著名景点和文物古迹,因此有可能摘自旅游网站。故选A。

政治经济类文章的概念:

要做好这类阅读,平时就要注意了解国内外发生的政治经济大事,掌握一定背景知识,对这类文章的叙述特点及内容安排有一定了解,还要扩展这方面的词汇。阅读这类文章,要抓住文章的核心,即文章整体和各段主要在说什么,也要注意段落之间的逻辑关系。

查看答案
可圈可点用户
2021-03-25 16:43
相关题库
下载试题
复制试题

查看答案

限时优惠:
000000
热门

单次付费有效 3.99

用于查看答案,单次有效 19.99元

微信扫码支付

包月VIP 9.99

用于查看答案,包月VIP无限次 49.99元

登录后扫码支付
微信扫码支付
联系客服
终身vip限时199
全站组卷·刷题终身免费使用
立即抢购
主站蜘蛛池模板: 激情国产视频 | 少妇装睡让我滑了进去 | 成熟人妻av无码专区 | 尤物视频网在线观看 | 国产精品视频1区 | 日本在线观看 | 狠狠干狠狠爱 | 欧美日韩在线成人看片a | 人妻人人澡人人添人人爽 | 一级毛片在线完整免费观看 | 超碰人人超碰人人 | 久久精品国产亚洲av高清热 | 国产乱来乱子视频 | 久久99精品久久久久久久不卡 | 欧美牲交a欧美牲交aⅴ | 亚洲夜色综合久久 | 男女男精品网站免费观看 | 国产在线观看一区 | 久久视频在线视频 | 午夜福利国产一级毛片 | 九九精品激情在线视频 | 国产成人做受免费视频 | 免费a级毛片无码a∨ | 久久综合九色综合97伊人麻豆 | 乱中年女人伦av三区 | 老司机在线观看视频在线高清 | 久久久久久久99久久久毒国产 | 中文乱码在线观看 | 在线久草| 久久永久免费视频 | 欧美日韩国产亚洲一区二区三区 | 狠狠久久精品中文字幕无码 | 99青青青精品视频在线 | 亚洲精品国产字幕久久不卡 | 午夜免费视频 | 久草网站在线观看 | 成人小视频在线观看免费 | 成人欧美一区二区三区视频xxx | 中文字幕精品亚洲无线码二区 | 欧美日韩第二页 | 制服丝袜人妻中文字幕在线 |